logo

RESTAURANT DE LANDEREIJE

RESTAURANT DE LANDEREIJE

RESTAURANT DE LANDEREIJE

WELKOM

Voel u welkom bij restaurant De Landereije. Wietske Kempff is uw gastvrouw van het restaurant in het buitengebied van Kaatsheuvel.

Topkok Eddie Palm is onze chef én SVH leermeester. Onze keuken is klassiek Frans met moderne invloeden. Het is de uitdaging van Eddie om voor u een heerlijk en eerlijk menu te serveren. Alle ingrediënten die gebruikt worden in de keuken komen vers binnen en worden ambachtelijk bereid tot prachtige gerechten. Deze producten worden zeer streng uitgezocht op kwaliteit en moeten passen bij het seizoen. Vers, duurzaam en eerlijke producten.

PERFECTE AFSTEMMING

Uw gastvrouw heeft met zorg voor u de wijnkaart samengesteld uit kwaliteitswijnen, vaak afkomstig van kleinere wijnboeren en wijndomeinen. Ze passen goed bij de gerechten uit onze keuken en onderstrepen de filosofie van Eddie Palm; zuivere en pure wijnen. Kwaliteit en originaliteit zijn voor onze wijnen erg belangrijk. De wijnen op onze kaart zijn herkenbaar en hebben de typische eigenschappen van de gebruikte druif en/of streek in zich. Wietske staat u samen met haar team graag bij met advies als u een keuze wilt maken uit onze wijnkaart.

MENU

Onze menukaart bestaat uit een 4 gangen menu en een 6 gangen menu, u kunt er ook voor kiezen om de gerechten los te bestellen. Graag horen wij of er in u gezelschap personen zijn met allergenen zodat wij hiermee rekening kunnen houden.

U kunt bij ons uw menu uitbreiden naar een All-In menu. U wordt verwend met drie-, vier-, vijf- of zesgangen menu met extra amuses, inclusief aperitief, waters (bruisend of plat), wijnen en koffie met friandises na.

SPECIALS & MENU’S

  • Kaart keuze Hoeve menu
  • Kaart keuze Landereije menu
  • WIJNEN
  • **
Next
Previous
Logo